Drugi dan zimske šole v naravi

Tudi tokrat so vtise drugega dne zimske šole v naravi zapisali učenci. Nekaj malih foto utrinkov -> SLIKE.Ko smo se zbudili, smo začeli kartati. Po zajtrku pa smo se odpravili na smuči. Smučali smo do 11:50. Ob 12:00 pa smo nehali malicati. Potem pa ob 13.00 nehali končali s smučanjem. Nato smo imeli počitek. Po počitku smo imeli kosilu. Ko smo pojedli, smo odšli v sobe, kjer smo se igrali družabne igre. bili smo tudi v igralnici. Nato smo odšli na večerjo. Ko si pojedel, si odšel v sobe in se pripravil na delavnice. Po končanih delavnicah smo odšli v sobe in zaspali.

Bor, Anže, Vane in Lenart

Danes, 21.1. 2020, smo se pri smučanju naučile nov korak. Šli smo prvič na vlečnico “krogci” in se spustili po smučišču. Na začetku nas je bilo strah, potem pa ne več. Bilo je zelo dobro. Nato smo šli v igralniso. Pred tem pa še na kosilo. Hrana je bila zelo odlična. Popoldne smo se udeležili športnega kviza. Zvečer smo umili zobe in šli spat.

Maja, Taja J. in Metka

Danes ob 6:30 so nas fantje Planičke Pampers zbudili. Zajtrk je bil zelo dober. Pri smučanju smo šli na sedežnico. Strmo in dobro je bilo. Za kosilo je bila juha in riž. Ter tudi vadili smo za predstavo. Odšli smo na sprehod po Kranjski Gori. Videli smo Kekčev kip, alpsko vasico in park Miric. Drugi so šli plavati ali ustvarjati. Po večerji smo imeli športni kviz. Nato smo skoraj zaspali, ko nas je učiteljica zbudila in smo morali dopolniti ta dnevnik.

Taja J., Maruša, Lana in Zala P.

Zjutraj smo se zbudilu in šli na zajtrk. Po zajtrku smo odšli na smučanje. Med smučanjem smo imeli malico. Po malici smo šli smučat. Po smučanju smo šli na kosilo. Po kosilu smo šli v bazen. Po bazenu smo odšli na asociacije. Po igrah smo odšli na večerjo. Po večerji smo odšli na športni kviz. Po športnem kvizu smo odšli spat.

Gal. R.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja