Tretji dan zimske šole v naravi

Že se je naša šola v naravi prevesila  v drugo polovico. Postajamo vse boljši smučarji in bordarji, kakšni pa smo pisci, pa si oglejte tule v nadaljevanju zapisa ->SLIKEDanes smo vstali ob 7:30. Šli smo na zajtrk, kjer smo jedli po izbiri. Potem smo s eoblekli in šli na smučišče. Smučali smo do malice. Pri malici smo pili čaj in jedli Frutabelo. Po malici smo spet smučali. Ko je bilo konec smučanja, smo se pripravili na kosilo. Na kosilu smo jedli makarone, za sladico pa smo imeli smetano in kremo z baby piškotom. Po kosilu smo se 5.a pripravili na plavanje, 5.b na ogled Kranjske Gore in 5.c je izdeloval razglednice. Nato smo imeli tudi prosti čas. Potem pa je bila večerja. Za večerjo smo jedli koruzno juho, rižoto in meso. Sladica pa je bila krema s koščki čokolade. Ob 20:00 pa smo imeli tombolo. Zadeli smo nagrade. Malo čez 22:00 uro pa smo šli spat.

Ožbej Stanonik

V sredo, 22.1. 2020, smo se zjutraj odpravili na zajtrk. Po zajtrku smo uredili sobe in sepripravili na smučanje oz. bordanje. Vsak se je v svoji skupini učil smučati ali bordati. Ko smo končali z bordanjem oz. smučanjem, smo se preoblekli in odpravili na kosilo. Nato smo imeli počitek. Ob 15:00 uri je vsak razred opravil nekaj drugega, 5.a plavanje, 5.b pohod in 5.c razglednice. Po delavnicah smo imeli prosti čas za druženje, nato smo večerjali. Ob 20:00 uri smo imeli tombolo. Tako kot vsak dan smo odšli v sobe, se preoblekli in zaspali.

Zala S, Špela, Nikki, Sara Ž.

Dragi dnevnik!

Zbudili smo se tako kot včeraj. Imeli smo dober zajtrk. Takoj potem smo šli smučat. Šli smo po novi progi, ni bilo preveč strmo, ampak idealno za padec. Ko smo šli še z ta zadnjo vožnjo, sem padla. Nisem mogla vstati. Učitelj Miha je prišel za mano in mi pomagal vstati.Kosilo je bilo dobro. Po kosilu smo imeli prosti čas. Nato smo se šli ogledati znamenitosti Kranjske Gore. Potem smo imeli prosti čas. Ob 19:00 uri smo imeli večerjo. Ob 20:00 smo imeli tombolo. Super  je bila. Ko smo končali, smo imeli pripravo na spanje. Gledale smo TV. Ob 22:00 smo šli spat.

Sara K.

Zjutraj sem se zbudil in šel pospravljat. Potem sem šel na zajtrk. Jedel sem mešana jajca in hrenovke. Šel sem se obuti pancerje in čelado. Odpravil sem se na smučišče.

Liam P.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja