Obvestilo o zaprtju šole

Spoštovani starši, učenke in učenci.

Vlada v odhodu je včeraj (v četrtek, 12. 3. 2020) razglasila epidemijo in sprejela Odredbo o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter na univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki velja od 16. do 29. marca 2020.

Obveščamo vas, da v skladu z včerajšnjo uredbo zaradi nastalih okoliščin v povezavi s koronavirusom odpovedujemo ves pedagoški proces in ostale dejavnosti v obdobju med 16. in 29. marcem 2020 v prostorih OŠ Vodice in PŠ Utik.

V obdobju zaprtja šole bo pouk potekal na daljavo. Učitelji, ki bodo svoje delo opravljali od doma, bodo na svojih spletnih straneh objavljali učno gradivo. Učenkam in učencem bodo v dopoldanskem času na razpolago tudi na službenih e-naslovih, ki so objavljeni na spletni strani šole.

Ker bodo vrata vseh vzgojno-izobraževalnih zavodov zaprta, bo prišlo do spremembe datumov številnih tekmovanj, dnevov dejavnosti, preventivnih zdravstvenih in zobozdravstvenih pregledov.

Tudi fotografiranje, ki bi moralo potekati na OŠ Vodice v ponedeljek, 23. marca 2020, bo prestavljeno v mesec april. O novem datumu boste pravočasno obveščeni.

Učenci 3., 4. in 5. razredov bodo danes dobili anketne vprašalnike za izvedbo neobveznih izbirnih predmetov v šolskem letu 2020/21. V primeru, da učencev danes ne bo v šoli, boste starši anketne vprašalnike prejeli po klasični pošti.

Vse pomembne in ključne informacije bodo v obdobju med 16. in 29. marcem 2020 objavljene na šolski spletni strani.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Vodice, 13. 3. 2020                                                                                              Jure Grilc, ravnatelj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja