Prvi šolski dan

Pouk za učence od 2. do 9. razreda se prične v sredo, 1. 9. 2021 ob 8.30. Prvi dve uri bomo imeli razredni ali uvodni uri v matični učilnici, da dobite vse potrebne informacije ob začetku šolskega leta. Od 3. ure naprej imajo učenci od 2. do 9. razreda pouk po urniku. Izbirnih predmetov za učence od 7. do 9. razreda ta dan ne bo. Prav tako ta dan ne bo neobveznih izbirnih predmetov za učence od 4. do 6. razreda. Prvi šolski dan bosta za učence organizirana malica in kosilo. Prav tako bo organizirano varstvo v oddelkih podaljšanega bivanja. Jutranjega varstva ne bo.

Za vozače je urejen šolski avtobusni prevoz, ki ga izvaja LPP Ljubljana po ustaljenem voznem redu. Vozni red je objavljen na spletni strani šole. Sprejem vseh učencev bo v primeru lepega vremena na velikem šolskem igrišču, v primeru slabega vremena pa v avli šole. Učenci se preobujejo v copate in čevlje pustijo v garderobnih omaricah, ki pripadajo razredu.

V PŠ Utik je organizacija prvega dne za učence 2., 3. in 4. razreda enaka kot vsa pretekla leta s pričetkom ob 8.30.

Vse ostale informacije za učence od 2. do 5. razreda bodo razredničarke pred začetkom šolskega leta objavile na svojih spletnih straneh, razredniki učencev od 6. do 9. razreda pa v Teamsih.

Sprejem za bodoče prvošolce v PŠ Utik bo ob 9.30, za prvošolce na centralni šoli pa ob 11. uri.

Dobrodošli spet v šoli.

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja