Land Art in Video tabor

Vabljeni k prijavi na Land Art in Video tabor, od 26. do 28. avgusta v sklopu projekta Hiša na hribu / Žlebe pri Medvodah.Tabor bo potekal v idiličnem okolju Polhograjskih dolomitov, v območju kulturne in naravne dediščine, v neposredni bližini cerkve Sv. Marjete v vasi Žlebe. Obiskovalci tabora bodo pridobivali prve umetniške korake videa in land arta, Hkrati pa bo tabor prepojen z vsebinami o skupinskem delu, skupinskem ustvarjanju in skupnem bivanju. Tabor bo potekal pod mentorstvom izkušene video ustvarjalke Valerie Wolf Gang, tehnične mojstrice na filmskem področju Urše Bonelli Potokar, land art ustvarjalke Mateje Kavčič in dolgoletne vizualne ustvarjalke Zvonke T Simčič, ki bo koordinirala tudi skupinsko dinamiko tabora.

Zaključni izdelki, tako videa kot land art postavitve, bodo vključeni v razstavo, ki bo odprta do konca projekta Hiša na hribu.

Video bo 3.12.2019 predstavljen v Medvodah na prireditvi Srečanje filmskih ustvarjalcev “Filmarjenje”. VABLJENI K PRIJAVI ! ROK ZA PRIJAVO JE 12.AVGUST !

INFORMACIJE:

Zavod CCC

041 214 097 / Zvonka Simčič

e-pošta: ccczavod@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja