Prvi dan zimske šole v naravi 5.r

Vodiški petošolci so strnili glave in zapisali nekaj vtisov o prvem dnevu zimske šole v naravi. Nekaj utrinkov pa tudi v galeriji slik – SLIKE.

Danes smo šli z avtobusom iz Vodic v Kranjsko Goro in prišli smo v hotel Alpina. Hotel je zelo lep in zelo uživamo. Na smučanju smo bili že kar danes. Vsaka od nas je zelo vesela, da je v taki skupini kot je. V naše sobe smo se namestile že pred smučanjem. In vsaka od nas se je že danes veliko naučila. Hrana je v hotelu zelo dobra. In imamo se zelo lepo, lepše kot v Zambratiji in Seči.

Julija, Lili, Sania in Mia iz 5.a

Dragi starši!

Zelo lepo se imamo. Hrana je dobra. Veliko smučamo in se igramo. Imamo tudi televizijo. V sobah se zelo razumemo. Sem v smučarski skupini Ekipa in imamo učitelja Miha. Vsi smučamo zelo dobro. Imamo zelo veliko sobo in lep razgled. Sobo  si delim z Janom, Maticem in Nikom.

Tim Bizilj, 5.b

Iz šole smo se odpeljali v hotel in razpakirali. Razdelili smo se v sobe. 5 min smo bili v sobi, nato smo odšli na malico. Potem je šel vsak v svojo sobo in počakal na kosilo. Po kosilu smo se pripravili na smučanje. Razdelili so nas v skupine in do 16.00 smo smučali. Po smučanju smo odšli v sobe ina naredili plakate za na vrata. Ko smo končali, smo odšli na večerjo. Po večerji smo se pripravili na nočni sprehod. Na sprehodu smo si ogledali jezero. Vrnili smo se v hotel in pripravili na spanje. Ob 22.00 uri smo ugasnili luči in zaspali.

Gaia Pipan 5.c

Prvi smučarski dan!

Zjutraj smo se zbrali v šoli OŠ Vodice. Stvari smo zložili v avtobus in odšli. Ko smo prispeli, smo se razdelili po sobah. Se razpakirali. Nato smo šli na kosilo. Hrana je bila zelo dobra. Po kosilu smo šli na smučanje. Bilo je zelo zabavno in bil sem zelo srečen. Na žalost sem bil med slabšimi v skupini, a sem napredoval v boljšo.  Nato smo imeli prosti čas in čez nekaj trenutkov smo si ogledali posnetek FIS pravil. Nato je bila večerja in po večerji smo odšli na sprehod. Po sprehodu sm odšli v sobe in zaspali.

Mark, Luka in Tilen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja