Navodila pred začetkom novega šolskega leta

Pozdravljeni, dragi učenke in učenci OŠ Vodice.

Poletne počitnice se počasi iztekajo, približuje se torek, 1. 9. 2020, in s tem začetek šolskega leta 2020/21. Po odločitvi Vlade RS boste s poukom začeli čisto vsi in sicer po »Modelu B«.
Na centralni šoli se bomo v primeru lepega vremena zbrali na velikem športnem igrišču kako minuto pred 8.30. V primeru slabega vremena boste učenci od 6. do 9. razreda v šolo vstopili skozi glavni vhod in odšli direktno v svoje matične učilnice, učenci od 2. do 5. razreda pa boste v šolo vstopil skozi enega od obeh stranskih vhodov in počakali v veliki šolski telovadnici. Na PŠ Utik se boste prav tako zbrali nekaj minut pred 8.30 na športnem igrišču. Če vreme ne bo dopuščalo, da uvod v šolsko leto 2020/21 izpeljemo na velikem športnem igrišču, vse starše naprošamo, da ne vstopate v šolske prostore. Če pa je vstop neizbežen, si obvezno nadenite obrazno masko.Po uvodnih dveh urah z razredniki in sorazredniki, sledi malica, nato pa pouk po torkovem urniku.
Po koncu pouka je za vse tiste, ki ste prijavljeni na kosilo, le-to organizirano v šolski jedilnici. Podaljšano bivanje je organizirano do 16.30.
Vozni red avtobusov je objavljen na šolski spletni strani v razdelku “Organiziranost”, prav tako pa bodo v razdelku “Organiziranost” v podrazdelku “Učitelji” do ponedeljka, 31. 8. 2020, objavljeni urniki oddelkov.
Sprejem za bodoče prvošolce bo na PŠ Utik ob 9.30, na centralni šoli v Vodicah pa ob 11. uri. Še nekaj brezskrbnih počitniških dni je pred vami, v torek pa dobrodošli spet v šoli.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja