Mlajše deklice medobčinske prvakinje v mali odbojki

Mesec april se je odlično začel za naše športnice. V medvoški športni dvorani (podobno bi si zaslužili tudi naši učenci in učitelji) so v sredo, 3. aprila učenke l. 2011 in mlajše (7. r in mlajši) v konkurenci osnovnih šol Medvode, Preska, Simona Jenka Smlednik in Vodice nastopile na odbojkarskem turnirju.

V otvoritveni tekmi so naša dekleta uspešno premagala začetno nervozo in gladko premagala vrstnice iz Medvod. Druga tekma proti učenkam iz Preske je bila polna preobratov, po napeti končnici so se zmage veselile nasprotnice, upanje po osvojitvi prvega mesta je počasi upadalo. Tretja tekma se je zopet odvila po naših pričakovanjih, z zmago proti sosedam iz Smlednika so si dekleta zagotovila drugo mesto in uvrstitev na področno tekmovanje. Za neizmerno veselje naše ekipe so poskrbele učenke iz Medvod, ki so presenetljivo ugnale ekipo Preske in na ta način poskrbele, da so naše odbojkarice postale medobičinske prvakinje.

EKIPA OŠ VODICE: Tinkara Aljaž, Nika Ovčak, Neja Vidić, Brina Beton, Ivona Šere, Maša Gregorc, Ema Jerman, Eva Šimenc, Ana Lili Bizilj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja