Znani rezultati računalniškega tekmovanja Bober

V tednu od 12. do 16. novembra je na šoli potekalo Tekmovanje v računalniškem razmišljanju Bober. Letos se je tekmovanja udeležilo 165 tekmovalcev – 109 od 1. do 5. razreda in 56 od 6. do 9. razreda.

Za uvrstitev na državno tekmovanje ACM Bober (na državnem nivoju tekmujejo le učenci od 6. do 9. razreda) 2018/19 je bilo potrebno doseči: v 6. razredu 9 točk, v 7. razredu 10 točk, v 8. razredu 12 točk, in v 9. razredu 13 točk.

Meje za podelitev bronastih priznanj na državni ravni pa so naslednje:

v 2. razredu 2 točke, v 3. razredu 4 točke, v 4. razredu 4 točke, v 5. razredu 6 točk, v 6. razredu 6 točk, v 7. razredu 6 točk, v 8. razredu 7 točk in v 9. razredu 8 točk.

Bronasta priznanja so osvojili naslednji učenci:

2. razred: Aljaž CarNeža Debevc, Ažbe Debevec, Karmela Jamšek, Jakob Jeraj, Gaia Jurejevčič, Zala KavčičErik Lovrenjak, Marcel MedvedićJure Pajor, Aljaž pipan, Luka Plevel, Jerca Stanonik, Jakob Vuksanovič, Pija Zemljič in Mojca Podgoršek.

3. razred: Ajda Tepina.

4. razred: Tim Bizilj, Jan Fujan, Lili Perko, Gaia Pipan, Naja Vrhovnik in Bor Vrtač.

5. razred: Zala Bartol, Maj Hodžar, An Lomovšek Kalar, Neža Ovijač in Jure Rant.

6 razred: Nejc Dermastja in Val Srabotič.

7.razred: Maša Bartol, Nadja Brišnik, Gašper Klemenčič, Lucija Kremžar, Matej Lovšin in Benjamin Rajer.

8. razred; Brina Gubanc, Kristjan Kuster, Zala Rus in Val Stankovič Pangerc.

38 učencev je osvojilo bronasta priznanja, 6 učencev iz 7. in 8. razreda pa je za las zgrešilo uvrstitev na državno tekmovanje. Vsem temovalcem iskreno čestitamo! Vabljeni spet drugo leto!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja